Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

No5

Alltså ni får inte missa nr5 av Plaza Kvinna – det är så mycket roligt innehåll! Det lilla extra på skönhetsdelen är en intervju med Alexa Chung, ett brun-utan-sol test, en intervju och BUS-guide med proffset James Read och sist men inte minst kan ni hitta lilla mig i ett reportage gällande förlovningsringar och historien bakom. Sen är det ju fullproppat med en massa annat skojsigt! Nu ska jag skynda mig för jag ska ta en promenad bort till Rosendahl där det är middag för Kora Organics – plockar så klart med mig kameran så ni får hänga med!:) puss så länge

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!