Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NIGHT LIP MASK

Hej älsklingar! Hur mår ni? Jag mår strålande – jag är så stressad dock, måste snart springa iväg till Patriksson på ett spännande möte som jag kommer kunna berätta om först imorgon. Många som kommer bli väldigt glada över det här tror jag!:) Så länge tänkte jag bjuda på en rykande färsk nyhet från YSL, nämligen en urhärlig läppmask som kommer in likvärdigt härlig förpackning.

Den är så krämig och smakar lite sött, och sen är den även svagt rosa vilket adderar en smickrande uppljusning till läppen. Jag använder det här även på dagtid men visst är den kalasbra att använda som nattmask. Gör läpparna otroligt mjuka och fina!

Den heter YSL Volupte Night Rehab Lip Mask och kommer finnas till försäljning inom en snar framtid.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!