Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEK, NEW NAILS

Goood morgon, god morgon! Många som har lite extra energi den här måndagen pga det fina vädret som varit i helgen? Eller tvärtom kanske för att det verkar som att hela Stockholm passat på att vara ute och stöka haha. Jag tog det som oftast vrållungt och hängde massor med min syrra.

I fredags var jag äntligen hos Rosanna och gjorde nya naglar. Hon var tvungen att göra en tunn gelbas pga att mina naglar är av den sämsta tänkbara kvalitet och bara går av. Hon är så duktig och gjorde dom väldigt tunna och fina. Färgen kommer från REQ och heter Soft Grey – riktigt snygg grå nyans eller vad tycker ni?

Ser så mycket fram emot den här veckan – idag sitter jag på redaktionen på Plaza Kvinna, imorgon tisdag ska jag på ett spännande möte på Patriksson PR och på kvällen ska jag på en middag på Rosendahl för sverigelanseringen av Kora Cosmetics(ni vet supermodellen Miranda Kerrs märke?). Sen har jag en massa jobb som ska in och jag tänkte även trycka in lite träning i form av Bionic, bikramyoga och löpning.

Om ni har något särskilt ni vill att jag ska blogga om så är det bara att önska på!:)

Håll utkik på bloggen för senare idag kommer ett tips på en RIKTIGT härlig sheet mask.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!