HYDROGEL SHEET MASK

Oj vad härlig den här nya sheet masken är! Den kommer från Lancome och heter Génifique Hydrogel Melting Mask och har en len gelkonsistens som känns alldeles underbar mot huden.

Den fungerar genom att återfukta och innehåller även probiotiska extrakt, som arbetar för att stärka hudens barriärfunktion – detta genom att förbättra dess kvalitet och motståndskraft mot yttre stress.

Den speciella konsistensen på masken ska göra att ingredienserna smälter in i huden på ett bra sätt och jag upplever att huden är ovanligt fast, återfuktad och glowig efteråt. Jag har blivit alldeles besatt av den här konsistensen på sheet-masks – utöver att dom är extra kylande och bekväma att ha mot huden så känns det som att dom ger mer effekt. Jag har en teori om att gelkonsistensen ger en extra kyleffekt och därmed gör att huden känns tightare, jämnare och finare. Någon som har nån input på det?:)

Den här är i alla fall galet härlig! Dock ganska dyr – 4st för 450kr – men det är så värt det! Spara till ett speciellt tillfälle och njut. Finns bland annat att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!