Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW TRAVEL ESSENTIAL

Jag ska bara börja med att säga att det här inte är ett sponsrat inlägg! Det är nämligen en av mina vänner som startat en webbshop som säljer så fina resväskor och jag ville bara ärligt tipsa om den och visa upp min nya fina väska som jag köpte där.

När jag varit iväg på kortare resor har jag alltid rest med en tung weekendbag och det är ju otrolig jobbigt att bära på och det är verkligen inte bra för mina axlar. Största anledningen till att jag inte använt en hård kabinväska är nog för att jag inte tyckt att det är så snyggt, i kombination med att jag aldrig fått tummen ur att köpa någon…men nu när jag skulle till London fick jag nog. Valde en mörkt olivfärgad med bruna läderdetaljer från Bric’s Bellagio och är så sjukt nöjd – den är så smidig att packa i(gud vad mycket mer man får plats med) och man känner verkligen att det är riktigt bra kvalitet.

Jag såg att dom har 20% rabatt på alla resväskor fram tills dagen är slut – här hittar ni hemsidan – www.resväskor.se.

Den matchar så galet bra med min ryggsäck som jag alltid har när jag reser. Och med Archie haha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!