Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#GLITTERMASK

Jag var bara tvungen att visa er den här glittriga masken från Glamglow – det är deras Firming Treatment som fått ett uppdaterat utseende och du använder den på samma sätt. Man applicerar med en borste och ska låta den sitta mellan 20-45 minuter(eller tills den torkat) och sedan drar du av den.

Glamglow Gravity Mud Firming Treatment #GLITTERMASK fungerar genom att tighta till och återfukta huden.

Jag gillar idén om den här glittriga masken men det är inte helt lätt att få bort dom små glitterkornen. Jag hittar fortfarande små bitar i håret haha. Och resultatet är tyvärr inte så slående som jag hade önskat – hade faktiskt svårt att se någon direkt skillnad på huden.

Den doftar gott, jag tycker det är ananas och kokos om slår igenom, men kanske lite väl starkt. I början upplevde jag en svagt brännande känsla, det lade sig dock ganska snabbt och övergick en en ganska behaglig och kylande känsla.

Jag kan tyvärr inte ge den här masken mer än 2,5/5 i betyg. Men fin är den:)

 


Hur fin är den där glittersaken där jag och Archie är i bakgrunden?! Älskar den! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!