Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PERFECT GLOW-BOOSTER

Alltså wowawiwao! Här har ni en riktig glowbooster! Det är ett setting spray från Cover FX som heter Illuminating Setting Spray och utöver att fixera makeup så adderar den ultralätta och finfördelade misten ett jämnt och vackert skimmer. Som en jättefin hightlighter! Den absorberas snabbt av huden så den blir inte kladdig, och den sitter verkligen hela dagen. En sån jäkla kanonprodukt för vackert glow! Det enda skulle väl vara att det kan fastna lite skimmer på fransar och bryn där man kanske helst inte vill ha något…men det är helt ok ändå tycker jag. Perfekt att addera till alla typer av baser och här behöver man inte kladda med konsistenser som kan mixa sig fel med basprodukten. Har ni testat? Kostar 455kr och finns bland annat att köpa här(klick!). 

UTAN PRODUKT


MED MISTEN

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!