Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FEVER

Alltså, skulle sätta mig med inlägg nr2 till er igår men somnade sittandes i soffan. Snacka om trött haha. Men nu har jag sovit ut och känner mig som en ny människa – har så mycket motivation och idéer till bloggen. Här kommer i alla fall ett gäng bilder från kvällen i London – parfymen som presenterades heter Fever och den är en så kallad gourmanddoft – väldigt söt men samtidigt aromatisk. Middagen var som sagt på coola Park Chinois, där tydligen Rihanna och Drake varit helgen innan. Visst var det snyggt?!

Älskar min nya blus från Missguided – obeservera min kritvita mage haha. BUS nästa! 

Jag orkar inte hur oinspirerade jag och Tessi ser ut på den här bilden haha.      

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Har du opererat något i ditt ansikte? Eller är det bara fillers och botox? 🙂

    Anja 2018-04-19 13:36:56
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che