Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INTENSE

Hej på er! Och förlåt för sen uppdatering men har rest hela dagen. Är fullkomligt slut nu, måste få mina 8-9h sömn annars fungerar inte jag haha. Sen är det ju väldigt intensivt med pressresor då det är mycket resande på kort tid och ofta ett tight schema som ska följas.

Men nu ska jag inte klaga för det var verkligen en jättefin och lyxig pressresa och vi bodde på anrika Browns Hotel i Mayfair – jag har fått hänga med underbara kollegor, fyllts av en massa inspiration och ätit en jäkla massa god mat(lite för mycket god mat haha). Jag kommer dela upp min resa i olika inlägg för det är så mycket bilder. När vi kom fram strax innan lunch var vi megahungriga så vi gick och åt en lätt sallad på ett litet cafe, det var så varmt och skönt att vi kunde sitta ute! Därefter åt vi(igen) samlad presslunch på Isabels, som var en jättefin restaurang som låg 1minuts gångväg från hotellet. Sen var det egentid och jag hade bokat en massage i hotellets spa, som var alldeles sagolikt skön. Sen tog jag ett bad och jobbade lite på rummet innan det var dags att göra mig iordning för kvällen. Btw, när jag kom in på rummet väntade en överraskningen – hur snygg och hur lyxigt!? Snart kommer lite bilder från kvällen och presentationen av doften, som var anledningen till vår resa!


Så enkel och smarrig sallad! 

Jag fick nog av att resa med min tunga weekendbag så investerade i den här supersnygga och lyxiga kabinväskan innan jag åkte. Passar perfekt med min ryggsäck! Den är väldigt mörkt olivgrön och jag köpte den på resväskor.se – man får 10% rabatt på sitt första köp där. Ett litet tips bara:)

Urfint hotelrum på Browns Mayfair. 

Min glittriga present från Jimmy Choo. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!