Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

A TINY BIT COOLER

Jag har ju glömt säga att jag var hos Emma på Bangerhead i förra veckan – och satte om mina Hairtalks (som vuxit ut alldeles för långt), gjorde en nyansering för att få mina slingor något kallare samt två olika inpackningar. En stärkande Redken pH-bonder och en intensiv snabbfuktboost från Kerastase. Mitt hår har verkligen blivit så fint av att göra dom här inpackningarna varannan månad – i kombination med att jag bara lägger väldigt få slingor kanske 4ggr/år. Det har blivit så tjockt och fint! Brukar ni göra någon typ av inpackning eller reparerande behandling på salong, i såna fall – har ni någon favorit?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!