Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEK

Hej på er! Är så laddad inför den här veckan, har fyllt på mina energireserver den här helgen och varit ute en massa i solen – och skrattat så mycket med min underbara lillasyster.

Idag sitter jag på Plaza Kvinna och har en jäkla massa texter som ska lämnas innan dagen är slut – så det är minst sagt fokus som gäller. Och gissa vad jag ska göra imorgon?! Jag ska åka på en pressresa till London med Alf Sörensen för lanseringen av en ny Jimmy Choo doft – det sa bli så himla skojsigt! Jag ska så klart ta med kameran så ni får följa med. Det är bara en natt så är tillbaka på onsdag kväll.
På torsdag ska Rosanna ta hand om mina naglar, och fredag ska jag till min psykolog och en sväng till Cornelia på Skin Agency och ge min hud en fin fuktpresent.

Sen ska det ju blir galet fint väder nästa helg så planerar att hänga med syrran och ta en festfri helg då också. Ska ni göra nåt skojigt?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej:)

  Kan du inte skriva om behandlingen du gjorde under ögonen hur fick det? var det värt det? något du rekommenderar? ser man skillnad?

  hoppas jag inte är jobbig

  Cissi 2018-04-17 08:09:25
  Svara
  • Svar på Cissis kommentar.

   Hej Cissi, Tack för din kommentar!:) Jag måste tyvärr hänvisa till min senaste uppdatering gällande behandlingen – https://susannebarnekow.metromode.se/2018/03/29/gallande-laser/ – det är för tidigt att säga nu. Tycker dock att jag kan se en lite skillnad i jämnhet i huden. Vi kommer troligtvis göra en till efter sommaren men får se hur det utvecklas:) Uppdaterar längre fram! Klart du inte är jobbig, blir bara glad!! 😀 Stor kram S

   Susanne Barnekow 2018-04-22 10:19:44
   Svara
 • Hej Susanne!

  Tack för en bra blogg. Har du tips på ett bra ställe i Stockholm att göra läpparna?

  Kram

  Erika M 2018-04-16 10:04:39
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!