Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAND BALM

Jag är nästan alltid lite torr om händerna, framför allt nagelbanden. Men jag är väldigt dålig på att komma ihåg att smörja in dom, jag tror att det är för att jag tidigare använt handkrämer som gett ett väldigt kladdigt resultat och att den känslan ligger och spökar.

Jag har trots allt några kladdfria favoriter sedan tidigare och nu har jag hittat en ny i Löwengrips Get a Grip Hand Balm! När jag har sökt på den på nätet så kommer bara en rosa förpackning upp, så vet inte om det här är någon special edition eller om man uppdaterat designen och att de gamla produkterna ligger kvar. Den här designen är i all fall väldigt mycket snyggare! Innehållet är dock detsamma och det doftar magiskt gott, som en gräddig godisbit och ger intensiv och kladdfri återfuktning. En perfekt väskkompis som både tillför en härlig doft, fukt och näring till våra utsatta händer. Kostar bara 99kr och finns bland annat att köpa här(klick!). 

Har ni kanske testat den tidigare? Det är ju inte direkt en helt ny produkt:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!