Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TAN LUXE LUNCH

Hej på er! Den här dagen har gått för fort, jag var uppe tidigt imorse och jobbat men har ändå inte hunnit med någonting känns det som! Jag kom precis hem ifrån världens mysigaste lunch på City Club med Tan Luxe. Det var min vän Andrea Hegard som bjöd in och visst var det otroligt fint ordnat!?

Som ni vet är jag redan ett fan av Tan -Luxe produkter men fick se nyheter i form av en roll-on olja och en wash-off bronzer som absorberas på 30 sek och inte kladdar NÅGONTING – inte ens om du gnuggar en vit servett mot huden färgar den av sig. Ska visa upp nyheterna i ett separat inlägg när jag hunnit testa lite. Känner ni till Tan Luxe och har ni i såna fall någon favoritprodukt?

Lade till några extra bilder som duktiga Micha Wissen tog! Där kan ni även skymta mig på några av dem haha.

 
Andrea, alltid lika fancy!


  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!