ATELIER COLOGNE

Alltså jag säger bara WOW!! Jag har hittat ett nytt favoritdoftmärke! Det heter Atelier Cologne och är som man kanske hör, från Frankrike. Innehållet är till största delen helt naturligt och alla dofter är helt veganska och har en ovanligt lång varaktighet på huden. Alla dofter, oavsett vilken familj dom tillhör, har en citrusbas så även de tyngre parfymerna har ändå en lätthet.

Jag blev direkt alldeles förälskad och det var otroligt svårt att välja en favorit – så valde två haha. Nu blev det en lite tyngre(älskar ju det!) som heter Rose Anonyme – som bland annat innehåller turkisk ros, bergamot och malaysiskt trä – men även en lättare som heter Orange Sanguine. Den sistnämnda doftar inte helt otippat ganska starkt av apelsin men innehåller även egyptisk jasmine och indonesiskt sandelträ. Jag får inte nog – vill bada i dom haha.

Ni kan hitta dom på nätet men om ni vill sniffa finns dom bland annat på Åhlens City vid Sergels torg. Parfymerna finns i två olika storlekar och om man köper två små eller en stor får man ett sött etui med ingraverat namn på köpet. De små flaskorna kostar runt 600kr och de stora runt 1500kr.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!