Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY AWARDS

Hej på er! Vad trevligt jag hade igår med min älskling Ida Sofia och Kristin. Swedish Beauty Awards hölls på Berns med prisutdelning på Kinateatern – här kommer lite bilder från kvällen! Körde en ovanligt uppstyrd outfit med svart kavaj och kostymbyxor för jag hade verkligen ingen passande klänning. Löste det ganska bra med håret också, lade en inpackning och fönade ut det med Dream Coat från Color Wow  – håret känns verkligen lyxigt och friskt när man använder den. Fick till och med komplimang från hårproffset Antonio Axu haha. Ni ska få fler bilder och en komplett prouduktlista på min makeuplook senare idag. Jag ska till Bangerhead vid lunch och då tänkte jag sitta och jobba under tiden, och efter det ska jag springa till Åhléns för en parfymsession där jag ska få blanda min egen doft – hur häftigt?! Ska ta med kameran och knäppa lite bilder. Ses snart!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che