Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY AWARDS

Hej på er! Vad trevligt jag hade igår med min älskling Ida Sofia och Kristin. Swedish Beauty Awards hölls på Berns med prisutdelning på Kinateatern – här kommer lite bilder från kvällen! Körde en ovanligt uppstyrd outfit med svart kavaj och kostymbyxor för jag hade verkligen ingen passande klänning. Löste det ganska bra med håret också, lade en inpackning och fönade ut det med Dream Coat från Color Wow  – håret känns verkligen lyxigt och friskt när man använder den. Fick till och med komplimang från hårproffset Antonio Axu haha. Ni ska få fler bilder och en komplett prouduktlista på min makeuplook senare idag. Jag ska till Bangerhead vid lunch och då tänkte jag sitta och jobba under tiden, och efter det ska jag springa till Åhléns för en parfymsession där jag ska få blanda min egen doft – hur häftigt?! Ska ta med kameran och knäppa lite bilder. Ses snart!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!