Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY AWARDS LOOK

Ja min makeup blev inte så speciell igår, och inget glitter eller ansiktsstenar heller haha. Men här har ni den i alla fall! Jag använde en något kallare brun ögonskugga än vanligt och jag tycker det blev väldigt fint faktiskt. Här kommer en lista på alla produkter jag använt! En liten kommentar till hur jag använder Lip Tattoo från Dior – jag målar på, framför allt i utkanten av läppen, låter det sitta i ca 5 sekunder och sen suddar jag ut det över hela läppen. Då får man en lagom effekt tycker jag.

 

BAS
Liquid Camouflage foundation från Art Deco.
Highlighterpallet från Ofra Cosmetics, här.
Perfect Blush från Isa Dora i nyansen Poppy Peach, här(klick!).
Mineralize Skinfinish från MAC i Medium, här(klick!). 

BRYN
Ögonbrynspenna från Anastasia Beverly Hills, här(klick!)
Tinted Fiber Brow Gel från Tom Ford.

LÄPPAR
Läppglans från Victoria Beckham X Estee Lauder.
Lip Tattoo från Dior i nyansen Natural Rosewood.

ÖGON
Svart och vit kajalpenna från Dior.
Ögonlocksprimer från Too Faced, här(klick!).
Lösfransar från Sweed Lashes x By Terry, här(klick!).
Palette från Pür Minerals – här har jag använt bronzern som ögonskugga och adderat lite av den guldiga precis i mitten av ögonlocket. Finns att köpa här(klick!). 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Susanne:)

  Ville kolla med dig brukar du gå till nordiska kliniken:) har för mig att jag läste om att du gjorde skinboosters där med ”nål”
  Stämmer det? och rekommenderar du att man gör det? tyckte du att du såg resultat och isåfall på vad?

  tack fina

  Lovisa 2018-04-13 17:47:57
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa, ja det brukar jag och det stämmer:) Det beror helt på vad du har för förutsättningar och vad du vill åstadkomma med behandlingen, det blir ju som en kombination av microneedling och skinbooster. Vilket ger en uppstramning samt djup återfuktning och lätt volym till huden. Den här varianten gör man dock bara på kinderna så om man har behov av hela ansiktet skulle jag rekommendera en annan behandling. Jag tyckte jag fick en mer motståndskraftig och återfuktad hud och en lätt uppstramning. Stor kram 🙂 <3

   Susanne Barnekow 2018-04-15 15:51:40
   Svara
   • Svar på Susanne Barnekows kommentar.

    Hej susanne:)

    Jag är också jätte intresserad utav den behandlingen, är det hos Denise då?
    Och vad är.priset då hemsida strular för mig just nu!

    Susanna 2018-04-16 13:26:44
    Svara
 • vem går du till på Bangerhead:) och vad går hairtalk på tänkte ca pris?

  Tack

  Linnea 2018-04-12 17:08:33
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej Linnea! Jag går till Gabriella men jag har även varit hos Emma och Jennifer som är superduktiga. Det beror lite på hur många paket och vilken längd man väljer men jag tror det ligger runt 5000kr. Stor kram S 🙂

   Susanne Barnekow 2018-04-13 14:37:28
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta