Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MESSY

Vilken otroligt konstig dag…andra natten i rad som Archie varit superaktiv och inte låtit oss sova. Så var tvungen att snooza alldeles för länge i morse. Känns som att jag går runt i en haze idag haha. Så var superstressad hela förmiddagen för att jag skulle hinna ut med hundarna och vara på Bangerhead kl12. Så med andan i halsen sprang jag förbi Blueberry och köpte frukost som jag inte hann äta hemma, när jag väl kommer fram till salongen så har det blivit fel på tiden – den var inbokad imorgon istället för idag. Och jag har inte lyckats hinna med eller hitta någon som kan göra mina naglar. Så nu blir det som det blir haha, får köra nån nödlösning. Ibland blir ingenting som planerat. bara så ni vet varför det blir lite sen uppdatering här på bloggen – nu måste jag sätta igång med några nya inlägg. Har fått så många spännande produktnyheter som jag måste visa upp! Så ses snart igen:) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!