Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MESSY

Vilken otroligt konstig dag…andra natten i rad som Archie varit superaktiv och inte låtit oss sova. Så var tvungen att snooza alldeles för länge i morse. Känns som att jag går runt i en haze idag haha. Så var superstressad hela förmiddagen för att jag skulle hinna ut med hundarna och vara på Bangerhead kl12. Så med andan i halsen sprang jag förbi Blueberry och köpte frukost som jag inte hann äta hemma, när jag väl kommer fram till salongen så har det blivit fel på tiden – den var inbokad imorgon istället för idag. Och jag har inte lyckats hinna med eller hitta någon som kan göra mina naglar. Så nu blir det som det blir haha, får köra nån nödlösning. Ibland blir ingenting som planerat. bara så ni vet varför det blir lite sen uppdatering här på bloggen – nu måste jag sätta igång med några nya inlägg. Har fått så många spännande produktnyheter som jag måste visa upp! Så ses snart igen:) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che