Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEK

Oj vad mycket som händer för mig den här veckan – jag har så himla mycket arbete som måste göras och utöver det är det flera events och möten. Det här är mina höjdpunkter den här veckan…

Idag sitter jag på redaktionen hela dagen och om jag hinner ska jag träna Bikram eller ut och springa en sväng. Imorgon Onsdag är det Swedish Beauty Awards på kvällen och då vill man ju vara sitt finaste – så jag ska en sväng till Bangerhead och sätta om mina Hairtalk Extensions och slinga utväxten.  På fredag ska jag på en presslunch som min vän Andrea har med BUS-märket Tan Luxe. Det är även pressvecka den här veckan så jag skulle egentligen behöva besöka lite olika PR kontor men jag är osäker på om jag kommer hinna med det. Jag har nämligen ett projekt som jag arbetar med vid sidan om Plaza Kvinna och bloggen, som tar väldigt mycket av min tid.

Förresten, mina naglar är ju omöjliga och materialet har bara trillat av mina naglar – vilket gör att dom ser förfärliga ut nu. Kan ju inte gå på Beauty Awards med skruttiga naglar haha – Rosanna som annars fixar dom är på semester. Så vet ni någon duktig(helst på Östermalm)som ni tror på kort varsel skulle kunna fixa mina naglar så blir jag väldigt glad för tips! 🙂

Puss så länge


Ser ut som att jag biter mig alldeles för hårt i läppen, men det gör jag inte haha.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!