Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DREAM COAT

Här ser ni en sprillans ny och spännande produkt för håret – nämligen Dream Coat från Color Wow. Tekniken är lånad från textilbranschen och fungerar genom att omsluta varje hårstå med ett anti-fukt och anti-statiskt skyddshölje. Det här skyddet förvandlar även texturen, känslan och kvaliteten på håret.

Ibland kan ju fuktbekämpande formulas tynger ner håret på ytan men i Dream Coat använder man istället en fjäderlätt polymerteknologi som aktiveras av värme och som sprider den superfina misten jämnt över hårets yta. När man sedan fönar det så kopplas mikropartiklarna i misten ihop och bildar en kraftfull, vattenresistent matris som omger varje hårstrå likt en osynlig vattenavstötande, ”regnrock”.

Resultatet? Jag upplever att håret blir väldigt glansigt, lent och mjukt. Det blir även fluffigt och känns faktiskt rent 1-2 dagar längre än vanligt. Kanske inte så konstigt om hårstrået är skyddat. Det jag dock upplever, som vissa kanske kan tycka är positivt, är att håret blir något rakare än vad det brukar vara. Även fast den är värmeaktiverad har jag testat att låta bli att föna håret efter jag applicerat och jag tycker faktiskt att det ger ett fint resultat då också!

Man använder den genom att man applicerar produkten i nytvättat och handduks torkat hår. Bäst är det om man fördelar in håret i sektioner som man efter hand sprayar igenom. I och med att den är värmeaktiverad så ska man därefter föna håret.

Effekten varar upp till tre dagar, även efter schamponering.

Kostar 349 och ska finnas att köpa på bland annat Åhléns och Lyko – men tyvärr ser det inte ut som att den hunnit komma upp än. Men det är på gång:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!