Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FREDAG

Hej älskade ni! Så himla trött den här måndagen, trots att jag sovit väldigt mycket. I fredags kväll var vi hemma hos våra vänner och åt en väldans smarrig veganska middag som min bästis Ebba kokat ihop. Hon är så jäkla duktig! Så mysig lägenhet och det var så härligt att hänga med gullungen Abbe och våra hundar som fick följa med. Det blev dock väldigt sent och jag sover så dåligt när jag har druckit så var väldigt trött i lördags. Jag var även tvungen att gå upp i god tid för att ta mig till Venous Centre där Anders sprutade en liten del av mitt kärl igen – där det inte tagit ordentligt – men jag ska skriva lite mer om det i ett separat inlägg! Här kommer några bilder från middagen i fredags – tog inte en enda bild på mig haha. Nu kka sätta ihop ett gäng spännande inlägg till er så håll utkik på bloggen:)
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • OMG! Jag trodde att dom ovala ”lila-aktiva” rätterna var typ.. KOtunga haha… ookeeej veganskt säger du 🙂 Spännande!

    Sara 2018-04-10 12:27:29
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!