Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MAGICAL BODY DUO

Mycket produktnytt för kroppen nu, men det är väl ändå ganska passande med tanke på att vi snart ska börja visa upp delar som vi hållit gömda merparten av året? Jag glömmer verkligen totalt bort huden på kroppen under vintern och får en smärre chock varje vår när det börjar bli ljust ute haha. Så jag ska börja ta hand om den ordentligt nu, eller den ska i alla få en liten del av all den kärlek jag lägger på ansiktet varje dag. Aurelia är ju ett fantastiskt ekolyxmärke och nu har dom lanserat två nya produkter – nämligen ett kroppserum och en cream kroppsrengöring. Jag är helt såld på båda! Jag vet att det är två riktiga dyrgripar men jag bara måste få tipsa om dom här ändå. Älskar dofterna, känslan och förpackningarna. Så smidigt med pump!

Restorative Cream Body Cleanser är en sulfatfri rengöring som doftar underbart – cremen återställer hudens pH balans och gör den mjuk och återfuktad. Perfekt för mig som duschar minst två gånger per dag. Kostar 370kr och finns att köpa här(klick!). 

Firm & Replenish Body Serum är så gaaalet härlig. Det är ett lätt gelaktigt serum som går väldigt fort och lätt att smörja in och den lämnar huden ordentligt återfuktad och gör den otroligt mjuk. Man blir inte kladdig och även jag som är superkänslig för kroppsprodukter som lämnar en klibbig känsla kan använda det både morgon och kväll. Innehåller bland annat näringsrika oljor och vitamin E. Kostar 620kr och finns att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hur har det gått med behandlingen under ögonen:)

  Lou 2018-04-05 10:39:33
  Svara
  • Svar på Lous kommentar.

   Hej Lou, Det är svårt att säga ännu, då det fortfarande läker och man ska vänta i 3-6 månader innan man ser slutgiltigt resultat. Men det ska vara den kraftfullaste behandlingen man kan göra där så jag håller tummarna:) x S

   Susanne Barnekow 2018-04-05 14:51:09
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!