Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

POM FLORA

Jag veet att jag är supersen på den här bollen men igår besökte jag för första gången Pom Flora på Odengatan. Jag lämnade in Arhchie för operation vid 09.30 på morgonen och sen gick jag nog runt på Odenplan i en halvtimme och försökte hitta ett trevligt Café med nyttig och god frukost, där jag samtidigt kunde jobba medan jag väntade, men det fanns INGET! Jag vet inte om jag missade eller letade dåligt haha. Men då kom jag på att Pom Flora låg en bit ner på Odengatan och traskade dit. Det är så himla smarrigt och dom serverar frukostmeny hela dagen – kan det blir bättre? ÄLSKAR ju frulle mer än någon annan mat. Jag beställde en NiceCream bowl med körsbärssmoothie, chiapudding och mandelcrust & cocorostat bovete och rågbröd med mosad avocado och kokt ägg. Så smarrigt. När jag kom strax efter 09 så var det knappt några människor men när jag gick vid 11:30 så var det helt fullsmockat. Såg även att man får ha hund där. Ett tips om ni är i närheten bara!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che