MONSUN

Här hörrni, ser ni en liten del av sortimentet från ett helt nytt varumärke inom home spa, nämligen Monsun. Det är Kicks.se som ligger bakom varumärket och produkterna kommer säljas exklusivt på kicks men även på en egen webbshop – monsunspa.com från och med maj månad. Sortimentet består av fyra hudvårdsserier som kombinerats med interiöra detaljer och rumsdofter. Du kan hitta annorlunda produkter för kroppen, så som en nattmask och serum och dom innehåller aktiva ingredienserna som AHA-syra, niacinamid, papayaenzym, betaglukan från havreextrakt och allantoin. Jag har inte hunnit testa alla produkter men plockade ut några direkta favoriter!

WOODEN HOURS
Är en smart doftbehållare i ekträ som man fyller med doftolja. Den doftar underbart av bland annat cederträ peppar och patchouli. Dock tycker jag inte att den sprider så mycket doft som jag hade önskat. Kostar 399kr.

LIGHTS OUT
Är en härlig body och pillow mist som doftar underbart! Älskar att den fungerar att spraya både på textilier och kroppen och den innehåller återuppbyggande och lugnande ingredienser. En ny favvis som doftar så där fräscht och gott – plus för smidig storlek som man lätt kan slänga med i väskan! Kostar 89kr.

RUSH HOUR BOOSTER
Det här kroppsserumet är en lätt gel och innehåller återfuktande ingredienser som hyaluronsyra och uppiggande mineraler. Ger en jättehärlig känsla och huden får snabbt en riktig fuktboost – utan att kännas kladdig. Ännu en ny favvis! Kostar 149 kr.

BRIGHT DAYLIGHT
Ett härligt doftljus som innehåller friska noter från eukalyptus och liljekonvalj och har en brinntid på 50h. Kostar 199kr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!