SKLEROTERAPI

Ja vad är då skleroterapi? Det är ett sätt att ta bort små kärlbristningar och det fungerar genom att man injicerar ett innehåll med koncentrerad saltlösning eller läkemedlet ethoxysclerol, vilket gör att kärlet klibbar ihop och försvinner. Man kan få små blåmärken och det tar några veckor innan kärlet bleknat och försvunnit helt. Efter behandlingen ska man undvika solexponering i ett par veckor samt hård träning och bastubad i 4-5 dagar. Behandlingen tar ca 30 minuter och den är relativt smärtfri, det svider lite men går över snabbt.

Som ni kanske såg i mitt tidigare inlägg så var jag hos Anna på Kokoro idag och gjorde en behandling på lite nya irriterande kärlbristningar. Jag har fått några små från när jag tog bort mina åderbråck och det är bra att behandla det nu innan sommaren. Jag räknar med att jag kommer behöva besöka Anna igen om 6 veckor och göra några småjusteringar men nu ska i alla fall det värsta vara behandlat!

I regel behövs 2-3 behandlingar för att uppnå önskat resultat och i vissa fall kan det vara svårt att få bort helt och hållet.

För er som undrar mer om kärl och vilka behandlingar som finns så skrev jag en hel artikel om det för ett tag sedan, ni kan läsa den här(klick!). 

Jag har ju så klart fixat ett erbjudande till er som vill spruta bort innan sommaren! Ni får nämligen 20% rabatt på en behandling. Man betalar per spruta och om man inte har så mycket så behövs inte mer än 1.

1 spruta kostar 2000kr och om det behövs en extra spruta kostar den bara 900kr. Så med rabatten betalar ni alltså 1600kr respektive 2320kr istället! Erbjudandet gäller fram till den sista maj 2018 och för att ta del av det anger ni bara mitt namn när ni bokar!

Det är det här området på vaden jag behandlat idag och när jag är klar ska ni få en efterbild – nu är det mest rött. Ber om ursäkt för bleka och hemska ben haha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • kan man behandla dem lite tjockare under knäna, svårt att beskriva, mitten av benen vecket, dem tjockare som syns som bara den på mig, ser ut som en gamling:( går det eller dem måste man göra något annat med?? hoppas du förstår

  Kajsa 2018-04-05 11:00:23
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Hej Kajsa, har du läst min artikel om kärl? Då kanske du själv kan försöka avgöra vilken typ av problem du har – åderbråck eller kärlbristning. Svårt för mig att säga tyvärr. Du kan behandla åderbråck med injektion också men då kan du göra det på Stureplankliniken eller Venous Centre. På Venous Centre gör dom ultraljud för att se exakt vilken behandling du bör göra, be att få komma till Anders där han är väldigt duktig och har behandlat mig. Vet hur det är att ha dom där störande kärlen på benen, fick mina första när jag var 19:/ Om man mår dåligt av dem är det som tur är väldigt lätt att behandla – om det inte är för mycket – men det låter inte som att det är det på dig:) Stor kram S

   Susanne Barnekow 2018-04-05 14:57:34
   Svara
 • ALLTIDD SÅÅ ROLIGT NÄR DU ORDNAR RABATTER ÅT OSS:) SKA BOKA EN TID:)

  Annelie 2018-04-05 09:11:52
  Svara
 • hahahah bleka ben, då ska du se mina! hahah

  Lollo 2018-04-05 09:11:16
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!