Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEK

Hej på er! Hur härligt var det inte med söndag på en måndag igår? Och en helg med en massa soool! Som ni kanske märkt har jag försökt ta lite ledigt från bloggen och sociala medier den här helgen, jag kände helt enkelt ett stort behov av att få göra det. Jag har vilat, vilat, vilat och haft en så jäkla rolig helg med min syster.

Nu är jag faktiskt hos veterinären med Archie, han ska nämligen operera bort sina mjölktänder som inte trillat av, så den här dagen får bli lite som den blir. Vet inte vad veterinären kommer säga om när han får opereras eller när jag får hämta honom. Sen ska jag förbi Anna på Kokoro och ta bort lite kärlbristningar på benen. Det behövs liksom underhållas hela tiden och det är bra att göra en tid innan sommaren. Imorgon onsdag ska jag sitta på redaktionen, på torsdag ska jag på lunch med en ny person på Metro Mode och träna Bionic och på fredag sätter jag igång med min microneedling-kur för hals och dekolletage hos Elita på Skin Agency. Sen är det ju en massa jobb som ska in där emellan men det är mina höjdpunkter:) Vi hörs snart igen! x

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry