Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAPPY EASTER

Glad Påsk på er! Hoppas ni hittar på nåt riktigt skojsigt den här helgen, själv hänger jag kvar i stan med min man och syrra. Vi ska ta det megalungt och snart ska vi trippa iväg till fältöversten och köpa en massa skaldjur till ikväll och sen har vi även planerat att köpa våra egna påskägg. Så himla vuxet haha. Jag tänkte fylla mitt med nyttigt godis och kanske nån härlig accessoar eller smycke. Bryr mig egentligen otroligt lite om påsken som högtid och har inte ordnat med ett endaste påskpynt – det är dock på grund av att jag tycker att det är så ruskigt fult. Men lite påskgodis och smarrig mat kan ju ändå vara trevlig.

Jag håller på att testa olika sätt att få till naturliga fräknar, som ni kanske ser på bilden, och så fort jag klurat ut det bästa sättet ska jag sätta ihop en liten guide till er:) Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che