Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEROLI WATER

Oj oj oj! Ni vet ju att jag älskar ansiktssprayer och nu har jag hittat en alldeles underbar ny favorit, nämligen Neroli Water från Kerstin Florian. Det är en väldigt behaglig och finfördelad mist och den doftar MAGISKT! Det är verkligen njutning på flera olika nivåer haha. Innehållet är ett blomstervatten som innehåller blomsterhydrolat av eterisk neroliolja som återfuktar, mjukgör och syresätter huden. Den verkar även genom att lugna och främja cellregeneration. Underbar spray som man kan använda både under och över makeup och är perfekt att ha med på resan då 100ml flaskan får följa med genom security-checken. Det enda negativa är att den är DYR – 410kr – men om man vill lyxa till det lite så finns den att köpa här(klick!).  

BTW – hur fin blev bilden? Ska lägga lite mer ansträngning på mina stillebenbilder framöver. Kul när man kan få till det så här tjusigt ju:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!