Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

111 SKIN

Hej på er! Jäklar vilken stressig dag jag haft – puh. Utöver en massa jobbgrejer så har jag behövt styra med en operation jag ska göra på min lilla tax – han har nämligen dubbla mjölktänder som ska opereras bort och det har varit lite struligt med att hitta rätt klinik som har passande tider. Nu blir det i alla fall på tisdag nästa vecka och jag är redan nervis för att lämna bort mitt lilla knyte haha.

Anyways, nu fick jag äntligen lite tid för att sätta ihop ett inlägg till bloggen. Jag måste visa er en sheet-mask nyhet som jag testade igår kväll. Varning för att det är en riktig lyxprodukt – en mask kostar ungefär 250 kr – men oj vad härlig den var! Den här masken innehåller tydligen partiklar från 24K roséguld och verkar genom att återfukta, ljusa upp och tighta till huden. Konsistensen är som en fast gelé och jag upplevde att den kylde ansiktet på ett väldigt behagligt sätt. Resultatet? En ovanligt mjuk med en massa lyster, utan att kännas kladdig eller glansig. Det var liksom lagom med serum i masken. En perfekt mask att lägga innan en utekväll när man vill lyxa till det lite extra! Den heter Rose Gold Brightening Facial Treatment och än så länge har jag bara hittat den här(klick!). 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!