Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOLOGRAPHIC NAILS

Aaah vad jag älskar mina nya holografiska naglar som Rossana på Bangs gjorde på mig igår! Galet snyggt eller vad tycker ni?! Passar verkligen till allt. Nu ska jag springa iväg till Plaza Kvinnas redaktion, sitter och jobbar på nr6 nu – som kommer ut i slutet på maj. Förresten, har ni några önskemål på minitest som jag gör till tidningen? Jag testar ju tre olika produkter i en kategori där till varje nummer och ibland kan det vara bra med lite inspiration:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!