Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOLOGRAPHIC NAILS

Aaah vad jag älskar mina nya holografiska naglar som Rossana på Bangs gjorde på mig igår! Galet snyggt eller vad tycker ni?! Passar verkligen till allt. Nu ska jag springa iväg till Plaza Kvinnas redaktion, sitter och jobbar på nr6 nu – som kommer ut i slutet på maj. Förresten, har ni några önskemål på minitest som jag gör till tidningen? Jag testar ju tre olika produkter i en kategori där till varje nummer och ibland kan det vara bra med lite inspiration:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che