Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TEA TO TAN

Kommer ni ihåg det klassiska kastanjevattnet, som man använde för att få en naturlig färg som man sedan kan tvätta av med tvål och vatten? Tea To Tan från By Terry är en riktig klassiker som ger en naturlig färg som inte färgar av sig på kläderna – men försvinner snabbt när du tvättar dig. Man kan använda den både i ansikte och på kroppen och den innehåller även skyddande och återfuktande ingredienser. Doften då? Jo den luktar semester, så där lagom mycket – jätte härligt!

Man applicerar den bäst genom att spraya på en stor borte, här har jag använt Skin Citys nylanserade variant, och sedan sveper man över huden. Här har jag använt ovanpå min makeup och det funkar hur bra som helst och jag har applicerat på de ställen där man brukar få mest färg i ansiktet, nämligen pannan, näsa och sedan har jag markerat kindbenen och även lite på hakan. Sen har jag även borstat över halsen och dekolletage. Subtilt och snyggt eller vad tycker ni?

Det enda jag har att klaga på är att nyansen – den passar inte riktigt min varma hudton, utan ser nästan lite röd ut. Jag hade önskat att det funnits en till nyans som var något varmare i tonen, då hade jag använt den här produkten väldigt ofta!

Den kostar 639kr(dyrt jag vet, men det är en stor flaska som räcker väldigt länge) och finns att köpa på Skin City.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!