Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FAUX FRECKLES?

Hej fina! Hoppas ni haft en härlig helg – det har ju varit så galet härligt väder. Man blir ju lycklig in i själen när det är ljummet i luften, solen lyser och fåglarna kvittrar. Till en sak som jag blivit påmind om nu när man ändå kan känna att sommaren skymtar någonstans i fjärran, nämligen FRÄKNAR. Jag ääälskar ju fräknar men har tyvärr inte blivit välsignad med en endaste enda, men med lite trix kan man med ganska enkla medel fuska fram dom. Jag testade ett beprövat knep med hjälp av en BUS-produkt, och tycker det blev ganska bra! Brun-utan-sol produkter har ju ofta en varm och passande ton som ser väldigt naturlig ut. Jag ska testa det här igen och göra en tutorial men tänkte ändå kolla med er innan om ni ens är intresserade av det?!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!