Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NU IGEN

Alltså, orkar inte att jag känner mig hängig igen…vill bara ligga och sova. Jag tror jag måste gå till läkaren igen och kolla mina värden. Det är liksom inte normalt att vara hängig och trött så mycket som jag är! Framför allt när jag äter nyttigt och tränar. Nog om det här uttjatade ämnet haha.

Idag har jag kramat ur min sista energi på att testa en, för mig, helt ny hudvårdsprodukt – nämligen en så kallad Splash Mask. Har ni hört talas om det eller kanske ni till och med har provat?! Jag ska i alla fall förklara precis vad det är och hur jag upplever den här i bloggen senare idag:) Ses snart igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Usch!!!
  Tycker så synd om dig! Du är ju ofta hängig och känner dig sjuk..
  Jag har själv inte varit sjuk på ca 4 år, har väl haft tur, jobbar på gymnasieskola så är ju ganska utsatt..äter dagligen vitaminer & mineraler ( vet inte om det är det)
  men du verkar ju verkligen ta hand om dig på alla sätt och vis eller stessar du för mycket?? Tänker om du har nån immunbrist eller något? Hur som helst, ta hand om dig?

  Anna 2018-03-23 19:56:08
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Vad du är gullig Anna – äter ju massa kosttillskott, motionerar och äter hälsosamt så vet inte vad det kan va. Får nog kolla hos läkaren igen:/
   Tusen tack omtänksamma, söta du! 🙂 Stor kram S

   Susanne Barnekow 2018-03-27 14:21:31
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!