Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUMMER GLOW LOOK

Jag blev så inspirerad när jag var ute i det härliga vårvädret idag så jag var tvungen att göra en riktigt glowig sommarinspirerad look! Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så har jag använt den nya highlighterpaletter från Ofra Cosmetics och visst är den fin!? Jag aapplicerade den guldiga nyansen på kindben, näsrygg, amorbåge och lite på hakan och den ljusaste under ögonbrynen och i ögonvrån. Som ni ser i min produktlista har jag blandat två olika rouge, det ena är rosa och den andra pastellorange(älskar det) och den sistnämnda har jag även duttat på läpparna. Jag listar som vanligt alla produkterna jag använt nedan. Ja just det, jag avslutade med att tillsätta lite extra glow i from av lite ansiktsspray!

BAS
Long Wear Cushion Concealer från Isa Dora i nyansen Fair Blonde, här(klick!). 
Flytande foundation från Art Deco.
Highlighterpallet från Ofra Cosmetics, här.
Becca Luminous Blush i nyansen Snapdragon.
Cream Blush från Kjaer Weis i nyansen Precious.

LÄPPAR 
Infallible lipliner från Loreal i nyansen Gone With The Nude, här(klick!).
Cream Blush från Kjaer Weis i nyansen Precious ovanpå.

ÖGONBRYN
Ögonbrynspenna från Anastasia Beverly Hills, här(klick!)

 

ÖGON
Mascara från By Terry finns att köpa här(adlink!).
Lösfransar från Sweed Lashes By Terry i utförandet Terry Flair, här(klick!).
Svar och vit kajalpenna från Dior.
Miracle Bronzing Powder från Rituals (som ögonskugga), här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ljuvligt!!
    Och lika strålande vacker som alltid😘

    Anna 2018-03-22 18:47:28
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!