Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LASHES

Jag älskar mina fransar och hur jäkla fina dom blivit av Revitalash, men jag tänkte visa vad som brukar hända ungefär var tredje månad. Helt plötsligt lossnar väldigt många av mina fransar och dom blir glesa och kortare – sen tar det ett par veckor men då brukar dom återhämta sig och bli lika tjocka och jämna som tidigare. Ögonfransarna trillar ju av och ersätts med nya med jämna mellanrum och det är klart att det syns mer när man är van vid att ha så otroligt långa och tjocka. Jag tar upp det här för att visa att det är helt normalt att man gör det och att man vissa perioder tappar lite extra många fransar – så bli inte orolig om du använder ögonfransserum och att du efter ett tag tappar lite mer fransar. Man kan nämligen inte ha en perfekt hårväxt hela tiden:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Verkligen jätte fina fransar! Jag använde xlash och fick bra resultat! Dock när jag började med färre appliceringar började jag få vaglar hela tiden. Så fick sluta 🙁 saknar fransarna! Vet inte om man vågar pröva annat märke

    Johanna 2018-03-21 19:26:23
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!