Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BH LUNCH

Idag var jag på en supertrevlig lunch på Bardot som Anitha Schulman hade i samarbete med Chambres – hon har nämligen tagit fram en urskön BH tillsammans med dem! Även Creative Headz gulliga team var på plats! Jag har tagit en bild på BHn när jag har den på mig nedan, gjorde den i svartvit för jag var så sjukligt vit haha, ni ser även hur jag såg ut idag. Jag och Archie råkade matcha Bardots inredning lite för bra haha.

   

Min glittriga polo kommer från Na-Kd.com. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!