Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OMG SO PRETTY

Igår lyxade jag till det, eller det var faktiskt typ ett halvår sen jag var och fixade mina fötter så det var verkligen på tiden haha. Jag var hos Svetlanas Fotvård på gärdet och gjorde fotvård och pedikyr med shellack – jag är mer än nöjd och Svetlana var verkligen superduktig, så himla noggrann. Jag valde en färg som är alldeles magisk, ser ni hur den skiftar? Är besatt av den!! Det fanns även blå och lila nyanser som också var helt galet fina! Jag återkommer med vad den heter exakt men det var den enda gröna som fanns där. Jag bokade min behandling via Dashl.se – där kan man även boka hemmabehandlingar vilket är så himla smidigt och lyxigt ju!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!