Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TJOHOO!

Hej på er, aj vilken seg måndag haha. Blir ju så när man varit ute en lördag. Jag hade så sjukt roligt dock så det får vara värt det. Ska visa mer bilder på min look och festen i ett separat inlägg. Ni har ju visat ett stort intresse gällande min laserbehandling under ögonen och det är många av er som är sugan på att testa – så jag har fixat VÄRLDENS erbjudande till er på Stureplanskliniken! När ni anger mitt namn vid bokning får ni nämligen 2100kr/rabatt, hur bra är det?! Så istället för normala priset på 6000 betalar ni 3900kr. Tjohoo, eller hur?:) Erbjudandet gäller till och med den sista maj 2018.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • hej susanne!

  Vad tyckte du om behandlingen? Vad hjälper den mot! helt ärligt vart det värt det? och hur många behandlingar behöver man, då jag hoppas på du ska säga 1 behandling:)
  hjälper det mot dem fina linjer man har idag, när jag ler så ser man mina linjer under ögonen.
  Funkar denna behandling för alla+

  TACK SÖTA

  Lara 2018-03-27 15:34:53
  Svara
  • Svar på Laras kommentar.

   Hej Lara! Jag publicerade precis en uppdatering gällande behandlingen där du kan läsa lite mer:) Ärligt talat så är det för tidigt att ge ett utlåtande då jag fortfarande känner att det håller på att läka – det tar nämligen mellan 3-6 månader innan man kan se slutgiltigt resultat. Det beror helt på dina förutsättningar – det kanske räcker med en men enligt Pyra är standarden mellan 1-2 behandlingar. Det hjälper mot fina linjer:) Jag är osäker på om det finns vissa hudåkommor som det kanske inte fungerar med, som till exempel melasma, men annars tror jag att det ska fungera för alla. 🙂 Stor kram och Glad Påsk! <3

   Susanne Barnekow 2018-03-29 12:44:14
   Svara
 • Hur länge gäller detta erbjudande?..
  För jag vill boka den:)

  Sanna 2018-03-27 12:26:43
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej igen Sanna, tydligen gäller det till sista maj:) x S

   Susanne Barnekow 2018-03-28 14:56:20
   Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna, Vad roligt! Vi har inte satt något slutdatum, ska fråga Pyra. Men det gäller ännu så boka in nu – även fast du kanske vill göra längre fram:) x S

   Susanne Barnekow 2018-03-27 14:12:11
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!