Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OLDIE BUT REALLY GOODIE

Det var ett tag sen jag skrev om den här produkten men blev påmind om den nu när jag börjat känna mig i desperat behov av lite fuskfäg. Och det här är en av dom bästa produkterna jag någonsin testat i sin kategori. Jag har aldrig varit så mycket för att använda brun utan sol i ansiktet, då jag tycker att det torkar ut huden och då jag stundtals haft en ganska orolig hud med finnar så har det bara gett ett fläckigt resultat, men den här funkar finemang! Det bästa att den är så sjukt enkel att använda, du kan nämligen spraya den nämligen ovanpå makeup och det funkar ändå(hur sjukt är det?), den färgar inte av sig på kläderna(tro mig, jag har testat!) och blir samtidigt helt jämn – ett plus är att den innehåller en massa fukt och bra ingredienser för huden.

Så skönt att det annars ganska jobbiga appliceringsmomentet helt försvinner och att man kan bygga upp färgen lätt som en plätt. Det enda är att den fortfarande torkar ut huden något. Så se till att vara extra noga med att dränka huden i fukt, jag har lagt nattmask ett par nätter i rad nu för att bygga upp fuktnivån – och då blir ju färgen så mycket snyggare också. Gällande mängden så skulle jag säga att ett par tre sprayningar första gången är bra och sen kanske bara en gång/dag för att underhålla – men det är säkert individuellt. James Read H2O tan mist finns bland annat att köpa här. Har någon av er testat?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Låter helt fantastiskt!!
  Men är den dryg och hur är det med doften? Avskyr BUS lukten vissa produkter tyvärr avger?

  Anna 2018-03-19 18:53:14
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Jag tycker den är ganska dryg, och lukten kommer efter ett gan men jag tycker inte att den är så farlig faktiskt. Klarar inte heller av den men hittills har jag tyvärr inte lyckats hitta någon som helt saknar den…men den här är alltså helt ok. Den är verkligen kanonbra!:) x S

   Susanne Barnekow 2018-03-21 11:16:51
   Svara
 • Jag har testat denna men jag har nått problem med bus hur jag än gör ??‍♀️ Tycker jag blir gul av denna och fläckig. Undrar om jag kör för nära och för mkt. Hur gör du med halsen?

  Joss 2018-03-19 14:03:11
  Svara
  • Svar på Josss kommentar.

   Ja det är klurigt i ansiktet om man kanske är lite torr eller har kvisslor eller finnar. Då blir det alltid fläckigt…Se till att du gjort ordentligt återfuktande masker några dagar innan och sen kan du ju även ha en bra kräm under när du applicerar den. Jag använder den som en vanlig ansiktsspray 10-20 cm från ansiktet och det är bättre att börja försiktigt med ett par tre sprayningar och sen bygga efter ett tag. Jag brukar spraya på halsen också:) x S

   Susanne Barnekow 2018-03-21 11:19:54
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!