Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY GLOW

Hej på er! känns som det var fredag för tre dagar sen men det var ju uppenbarligen en hel vecka sen haha. Ikväll ska jag ta det megalugnt, min kille ska upp tidigt imorgon och imorgon kväll ska jag på Editas 30 års kalas! Är så otroligt pepp inför det och ser fram emot att få fira världens gulligaste tjej! Till en helt annan sak, så blev min bas väldigt glowig idag, ska ta lite bilder och göra ett inlägg med vilka produkter jag använt senare. Så länge bjuder jag på en kort, med betoning på kort, video – med ofixat hår och i pyjamas men det får duga haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!