Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SLICE MASK SHEET

När jag öppnade den här masken trodde jag att det var en vanlig sheetmask med jordgubbsmönster men till min besvikelse, ja det var faktiskt en besvikelse, så var det små enskilda jordgubbar i textil. Det finns olika varianter men den här är som tidigare nämnt jordgubbar och det ser inte bara ut som det smarriga lilla bäret utan doftar faktiskt precis som det. Både härligt och ohärligt på samma gång tycker jag då jag föredrar hudvårdsprodukter med ingen eller bara en svag doft.  Den här masken innehåller ett serum som verkar genom att ge återfuktning, göra den klarare och ge mer lyster och jag tycker ändå att den gav en hel del lyster.

Tillbaka till dom små bitarna, inte så bra enligt mig. Jag förstår någonstans vad dom tänkt men för mig blir det mer en plojprodukt. Även fast man skulle vilja så täcker bitarna inte hela ansiktet och dom trillade även av efter hand.

Efter att ha googlat runt på nätet ser jag ändå att det finns många som uppskattar dom så om ni är nyfikna så kan det ändå vara värt att testa! Det kanske kan fungera bra om man bara har behov av att ”maska” på små specifika områden.

Så nu vet ni vad jag tycker om den här haha.

Slice Mask Sheet kommer från Kokostar och kostar 49kr(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che