Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GLAMGLOW DREAMDUO

Hej på er! Äntligen har jag testat den här produkten från GlamGlow som heter Dreamduo Overnight Transforming Treatment och här kommer en utförlig recension!

Vad gör den?
Det är en tvåstegs nattinpackning för huden där det första steget är ett serum och andra steget är en kräm. Den ska verka genom att ge intensiv återfuktning och näring till huden och göra den plumpad och glowig. Ska fungera för normal, fet, bland och torr hud.

Förpackningen…
är ju väldigt fin att titta på, från den holisiskt skimrande ytterförpackningen till den silvriga burken. Jag kan dock tycka att man ur en miljösynpunkt kunde dragit ner på mängden papper man använt för att hålla burken på plats(ni ser hur mycket det är i bakgrunden på en av bilderna nedan). Sen kommer vi till burken, som faktiskt är det som drar ned helhetsbetyget på produkten en hel del. Till att börja med, är det en burk som släpper in luft vilket gör att produkten oxiderar och minskar i effektivitet för varje gång man öppnar locket. Plus att det finns en risk att det blir bakterier när man måste peta i krämen.

Innehållet
Det första steget, DREAMSERUM, är ett ljusrosa, pärlemoskimrande serum som bland annat innehåller Glamglows patenterade blandning TEAOXI som(om jag förstått det rätt) innehåller gröna blad som innehåller en massa antioxidanter samt ger fukt och skydd till huden. Det innehåller även andra antioxidanter och vitaminer. Man ska låta det första serumet absorberas ordentligt(ca 30sek) innan du applicerar nästa steg som heter DREAMSEAL – vilket är en ljusgrå kräm som innehåller en massa hyaluronsyra och alger som verkar genom att återfukta och plumpa huden.

Min upplevelse
Båda produkterna har en väldigt härlig gelaktig konsistens och doftar fantastiskt gott, även fast jag kan tycka att den är lite väl stark kan jag inte låta bli att älska den. Det tar ett litet tag innan serumet sjunkit in och det lämnar huden väldigt len och återfuktad. Den grå krämen är något tjockare i konsistensen och man behöver bara väldigt lite, även den ger väldigt mycket återfuktning och känns behaglig på huden. Jag var lite orolig för att det skulle bli för mycket för min hud men den absorberade tacksamt produkten och verkar fortfarande nöjd dagen efter. Morgonen efter känns huden faktiskt ovanligt len, återfuktad och med en plumpad känsla. Jag gillar den här produkten jättemycket men skulle inte använda varje dag då parfymen är lite väl stark.

GlamGlow Dreamduo Overnight Transforming Treatment kostar 465kr.

Plus och minus
+ doftar gott
+ härlig konsistens
+ger intensiv återfuktning utan att kännas fet
+innehåller många bra ingredienser med bevisad effekt.
+ huden känns mjuk, återfuktad och plumpad.

– doften kan upplevas lite väl intensiv
– innehåller ingredienser som kan irritera huden(parfym och menthoxypropanediol)
– förpackningen är både ohygienisk och släpper in onödigt syre som gör att viktiga ingredienser oxiderar.
– högt pris för lite produkt 20 ml / behållare.

 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!