Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VAMP RED

Äääntligen nya naglar, det fungerar att fixa dom själv fram tills att jag inte hinner och dom börjar gå av och då är dom så skruttiga och tråkiga att jag tappar motivationen…och sen går jag runt och har fula naglar haha. Så nu har jag börjat gå till duktiga Rossana som sitter på Bangs! Mina små stumpar blev nu utsmyckade med en färg som heter Vamp Red och visst är den fin? Ni måste kika in hennes Instagramkonto där man kan se hennes snygga skapelser, här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!