Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LIP CONTOUR SET

Wow vilket härligt läpp- kit jag provat från Huda Beauty. Det innehåller en krämig läppenna och två små matta läppstift i olika nyanser. Älskar hur snyggt nyanserna går ihop och jag har använt den mörkare nyansen Spice Girl i läpparnas konturer och sen avslutade jag med den ljusare nyansen Venus, längst in och i mitten av läppen. Och visst blev det en snygg övergång? Läppstiften är urhärliga och doftar kokos, sen sitter dom väldigt bra utan att kännas torra på läppen. Även läppennan är bra och sitter som berget! Det här kitet ska finnas på Sephora men jag kan inte hitta det på nätet – men man kan ju köpa produkterna separat annars.

   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!