Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHO RUN THE WORLD

Jag ville bara börja med att säga HURRA för oss kvinnor idag!!! Internationella kvinnodagen erkändes av FN för 40 år sedan och även fast det är en dag att fira är det också en påminnelse om problemet med avsaknad av jämställdhet runt om i världen, att det fortfarande är långt från självklart att vi ska ha samma rättigheter som män! Egentligen är det ju snevridet att vi ens ska behöva ha en dag som påminner oss om hur jäkla fantastiska, bra och starka vi kvinnor är! Med det sagt tycker jag så klart att vi ska fira och stötta varandra lite extra idag, helt enkelt för att vi är så otroligt, jävla fantastiska!! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!

  Ville bara korrigera det du skriver om internationella kvinnodagen, som instiftades år 1910,vilket är betydligt tidigare än du skriver. Undrar om man verkligen kan lita på fakta som du ger oss i andra sammanhang.

  Lena 2018-03-08 18:47:15
  Svara
  • Svar på Lenas kommentar.

   Hej Lena, det var 40 år sedan det erkändes som officiell kvinnodag hos FN så det är väl en tolkningsfråga. Jag skulle kanske ha skrivit hela historien men det var liksom inte det som var andemeningen med hela inlägget. Tråkigt att du väljer att se det på det sättet. Hoppas du får en riktigt fin dag!

   Susanne Barnekow 2018-03-09 10:55:30
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!