Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINITEST; KROPPSSKRUBB

Hola! Här kommer ett minitest på kroppsskrubbs – en produkt jag faktiskt inte använt så mycket tidigare. Efter det här testet har jag dock insett tjusningen i det då det ger en skön massage samtidigt som det ger massa återfuktning så jag har inte behövt smörja in mig efteråt, så två flugor i en smäll helt enkelt! Brukar ni använda kroppsskrubbs och har ni någon favorit?!

Oribe, Côte d’Azur Polishing Body Scrub, 645 kr. Betyg: 4/5
En vit skrubb som är ganska lös i konsistens, men ger en ändå en riktigt bra skrubbeffekt! Doften är lätt och uppfriskande och när kornen löses upp bildas en mjölkig oljeblandning som ger en långvarig och skön återfuktning till huden. Skrubblyx med ett litet minus för det höga priset!

Skinfood, Black Sugar Perfect Scrub, pris: 255kr. Betyg: 4/5
En brun skrubb med sockerstora skrubbkorn som doftar fräscht med en hint av coca-cola. Ger bra exfolieringseffekt och efter ett stunds masserande löses kornen upp till en härlig mjölk. Huden lämnas mjuk och utan en oljig känsla – passar bäst för den inte allt för torra huden.

Bamford, Botanic Sugar Polish, pris: 445 kr. Betyg: 4,5/5
Den här ekologiska skrubben doftar som ett lyxigt spa och är perfekt för den som har riktigt torr hud. De stora kornen försvinner gradvis och bildar en olja som raderar alla behov av att smörja in sig efter duschen. Det som drar ned betyget något är att den kan upplevas lite väl oljig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tack snälla för hjälpen!
  Jag undrar lite mer om mineral foundation i pulverform. Är Idun din favvo just nu?
  Är det inte lätt att man blir väldigt matt då?
  Jag vill ha sånt lyster du har! Du har ju sånt sjukt fint glow! ?
  tycker att jag känner mig tråkigt och matt i huden så fort jag använder mig av foundations ?
  Tack för hjälpen!
  Mvh Alexandra

  Alexandra 2018-03-13 09:53:29
  Svara
 • Hej Susanne.
  Tänkte kolla om du har lust att hjälpa mig med en grej? Jag skulle verkligen vilja ha tips på en bra foundation.
  Jag önskar en foundation som ganska lätt, som inte känns som man har någon mask på sig. Medium täckande. Gärna väldigt återfuktande, då jag har ganska torr och könslig hy(förutom t-zon). Snäll för hyn, då jag lätt får små finnar/plitor. Och lyster såklart! Det är viktigt! Du har hjälp mig med highlighter förut, och jag blev jätte nöjd! Så jag önskar att du orkar hjälp mig igen:)
  Ha en fin kväll
  Med vänlig hälsning
  Alexandra

  Alexandra 2018-03-06 20:57:19
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   IDUN’s flytande foundation finns i en mindre täckande och en mer täckande variant och ger MASSOR av fukt! För mig som är lite blank i huden kan det nästan bli lite för mycket, men för dig som är torr borde dem vara bra 🙂 Och de känns även väldigt lätt på huden.

   S 2018-03-07 21:43:00
   Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Hej Alexandra, klart jag har!:) Önskar dock att jag hade bättre koll på foundations – jag har ju liksom fastnat lite vid mineralfoundation i puderform och har generellt ganska svårt för flytande foundations.. med det sagt så har jag ett par som kanske skulle kunna passa dig:)
   Jag älskar Image Skincares foundation som både ger lyster, minskar sebumproduktion samt innehåller spf30 – så det är som en hudvårdande kräm som även fungerar som foundation – du kan se ett inlägg om den här https://susannebarnekow.metromode.se/2017/04/28/image-skincare-2/. Den är ju ganska dyr och i Stockholm finns den bland annat att köpa på Nordiska Kliniken( https://www.nordiskakliniken.se/2017/03/13/image-foundation-hudton/ ) Jag älskar ju Idun Minerals mineralfoundation i puderform men gillar även deras flytande variant, finns bland annat på Apoteket. Om du vill testa en bra budgetvariant kanske Ida Doras Nude Cushion skulle kunna vara något!

   Det är dom jag kommer på som jag tror skulle passa bra till din hud och vad du vill ha för finish…ett annat tips är att gå in i en M.A.C store – jag tycker att deras makeup är sanslöst bra och dom har ALLA möjliga texturer och väldigt bra nyanser – plus väldigt kunnig och hjälpsam personal!

   Hoppas att du fått lite hjälp på traven nu – foundation är så mycket mer komplicerat än highlighter:)

   Stor kram S

   Susanne Barnekow 2018-03-07 12:23:26
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!