Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SALCHICHA

Hej på er! Hoppas ni har haft en underbar helg! Jag har tagit det vrållugnt – har känt mig lite stressad så behövde verkligen en lugn helg…så jag har kollat film, hängt med min man och syrra, tagit en långpromenad med min bästis och haft massor med hundmys. Jag vet att Archie(nu även kallad Farchie och Farcho) oftast är med på bild numera men det är för att han är enklast att tvinga med för han är så liten haha. När vi var ute på djurgården i helgen så gick vi förbi ett gäng spanjorer…som tyckte att vår lille hund var väldigt söt..”aaah Salchicha”. Har aldrig slagit mig att det är tax på spanska haha. Lite kul tycker jag.

Ok, idag sitter jag på redaktionen och jag har en riktig mördarvecka framför mig – har så mycket jobb och möten inbokat och tänkte försöka klämma in en massa träning också. Nu får det nämligen vara nog med slöande i kombination med godis- och matfusk! Jag ska kika in på min vän Foodjunkies blogg och hämta inspiration för hälsosamma recept, hon är så duktig! Ses senare, har förberett ett inlägg med några nya härliga produkter från Too Faced.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!