Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE PERFECT COMBO

Alltså hur går det för er i det här snökaoset? Jag tycker att det känns som man lever i nån typ av vakuum – jag bara väntar på att det ska sluta snöa. Hundarna vill inte gå ut och jag blir snart galen av att känna mig mer eller mindre instängd haha. Jag har planerat att gå in på kontoret imorgon och jag hoppas att det slutat snöa tills dess!

Jag har hittat en mösskombination som är lite av en räddning när jag ska gå ut – nämligen min grå New Era keps(klick!) i kombination med min New Era mössa(klick!). Det här var inte planerat utan råkade ha dom här hemma – jag länkade till två olika i grönt som jag hittade på Asos istället för min grå var slut. Jag tycker det här både är relativt snyggt och så skönt att inte få en massa snö i fejjan samtidigt som man är varm om öronen. Jag vet, jag är lite galen i praktiska saker men det är ju så nice haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!