Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HYPER REAL GLOW

Kommer ni ihåg när jag var på M.A.C butiken och blev sminkad? Jag talade ju om en highlightertrio då som verkligen är urhärlig och jag lovade att visa upp den i ett separat inlägg – så här kommer det! Den heter Hyper Real Glow Highlighter och utförandet jag har heter Get It Glowin’. Visst är den fin!? De två första nyanserna är ju ganska lika men men kan verkligen få till en riktigt snygg look med den här. Jag har använt den mittersta på kindbenen men även över amorbåge, näsrygg, i ögonvrån och på ögonlocken. Om man bygger upp den kan man få till en nästan spegelbland effekt! Den kostar 495 kr och finns bland annat att köpa på Åhlens.se. Gillar ni den?!:)

   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!