Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STAYING IN

Jag skulle egentligen suttit på redaktionen idag men med tanke på att vi sitter lite utanför stan så kändes det säkrare att flytta det till en annan dag – väldigt jobbigt att fastna någonstans när man inte måste. Plus att jag känner mig lite hängig(otippat va haha?!). Så idag kommer jag bara ta mig ut när jag måste ut med vovvarna och sen kommer jag knåpa på en massa inlägg till er – har bland annat hittat en helt ny, kalasbra budgetconcealer. Ses snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!