Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CUSHION CONCEALER

Ja här ser ni min nya concealerfavvvis – den kommer från Isa Dora och heter Cover Up Long-Wear Cushion Concealer. Det är en flytande concealer med kudd- applikator och den ger bra täckning samtidigt som den är väldigt lätt i konsistensen. Formulan innehåller bland annat återfuktande hyaluronsyra och antioxidanten Vitamin E. Den är helt ny så än så länge finns den bara på Kicks.se men den kommer snart finnas på fler ställen! Priset är 149kr.

Gillar ni concealer i det här utförandet förresten? Det är ju ett väldigt smidigt sätt att applicera tycker jag men efter en tids användning kan jag tycka att den känns lite ofräsch. Då kan man ju i och för sig tvätta den eller:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!